Uitvaartzorg Den Hartog heeft al veel uitvaarten verzorgd. Meer over de ervaringen leest u hier.

Familie Moes – van Maurik – 14 april 2020

Goede begeleiding, waarbij alles bespreekbaar is, en word meegedacht. In ongedwongen sfeer

Familie van Groningen – Schellingerhout – 9 april 2020

Fantastisch zoals de tijd werd genomen voor ons allen (6 personen) Ondanks ons verdriet en onze gemoedstoestand geduld en ten slotte duidelijkheid. Ieder van ons kon alles kwijt, zoals Peter het noemde “hardop denken”.Zoveel eerbied, respect en liefde zag je gespiegeld worden op mijn vrouw. Zoals zij verdiende ondanks deze corona tijd. Afscheid van huis en straat was imponerend. Wij kunnen alleen maar ontzettend dankbaar zijn voor de manier zoals er met haar is omgegaan en dat geeft ons een ontzettende troost als wij daaraan terugdenken. Peter, nogmaals enorm, onvoorstelbaar bedankt.

Familie van den Engel – 6 maart 2020

Onze ervaring is dat deze mensen zeer geschikt zijn om dit beroep uit te voeren. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Door het persoonlijke contact dat we hadden en onze eigen inbreng, hebben we een mooi afscheid kunnen realiseren. Het is een afscheid geworden zoals wij in gedachten hadden. Hun steun is zeer belangrijk geweest voor ons.

Familie Lendvai – 28 februari 2020

Peter denkt heel fijn mee en geeft voorzetjes zonder dat hij zijn eigen stempel ergens opdrukt. Hierdoor is er alle ruimte voor eigen en persoonlijke invulling. Hij is erg rustig en neemt alle tijd om rustig alles op een rijtje te zetten. Na zijn eerste bezoek hadden we duidelijk op een rij wat er nodig was en moest gebeuren op korte termijn. Ouderwets vakmanschap, bedankt Peter!

Familie Poel – van Doesburg – 14 oktober 2019

Goede begeleiding,warm en respectvol. Zou deze uitvaartzorg zeker aanraden.

Familie Scheidt – 1 maart 2019

Zeer persoonlijk betrokken en vriendelijk echt een aanrader top gewoon

Familie de Gooijer – de Jong – 15 februari 2019

Een uitvaartondernemer die op de eerste plaats als mens heel prettig is en daarnaast zijn vak volkomen verstaat. Hij neemt zoveel tijd en geeft alle aandacht en zorgt daarbij dat alles goed en direct is geregeld. Voelt feilloos aan waar de behoeftes liggen en past zich daar op aan. Geeft rust en vertrouwen!

Familie Verwaal – 27 oktober 2018

Wat een fantastisch koppel is het: Peter en Reina. Vanaf dag 1 van het overlijden van mijn vader stonden ze ons bij. En hoe! Een 10 met een griffel. De kleinkinderen werden ook goed begeleid door jullie, dat ervoeren wij ook als prettig. Peter en Reina voelden beiden als “eigen”. Niks koel, afstandelijk en kil, wat ik nog wel eens mee maak, maar voor 100%, recht vanuit het hart samen met ons een mooie uitvaart regelen. Meerdere positieve reacties ontvangen na de uitvaart en ook namens hen complimenten voor wat betreft de mooie dienst, waarbij jullie ook mooi het woord namen. Wij hebben het als heel bijzonder ervaren en dat is fijn, want afscheid nemen van een dierbare….dat kan maar 1 keer! 

Familie Castelein – 3 oktober 2018

Peter Den Hartog was een oud collega uitvaart ondernemer van mijn overleden man. Het was zijn voorkeur om de uitvaart door Peter den Hartog te laten verzorgen. Ik ben zeer tevreden over het contact met Peter en Reina!! De uitvaartplechtigheid was heel persoonlijk, mooi en naar volle tevredenheid verzorgd.

Familie van der Griendt – 1 juni 2018

Om eerlijk te zijn, ik heb nog nooit zo’n waardig afscheid meegemaakt. De voorbereidingen en de crematieplechtigheid waren excellent. Ik zou iedereen deze uitvaartverzorger aanbevelen. Omdat de persoonlijke benadering en sereniteit bij De heren Den Hartog en Klijn hoog in het vaandel staan. 

Familie van der Kroef – 23 februari 2018

Zeer goed verzorgd en persoonlijk, professioneel en behulpzaam.

Familie Den Hartog – 3 juli 2017

Peter den Hartog is een vriendelijke en begripvolle uitvaartondernemer. Hij denkt met je mee en luistert goed naar ideeën die je zelf hebt. Als er nog iets is wat veranderd moet worden, is dat geen probleem. Je kan altijd contact met hem opnemen mocht je nog vragen hebben. Ook neemt hij zelf contact met je op. Prima ondernemer, zowel voor als na de crematie zijn wij goed begeleid.

Familie Veenstra – 10 maart 2017

Vanaf het eerste moment door het hele proces begeleid en gerustgesteld.
Voelde onze behoeften goed aan op een zeer persoonlijke manier.
Bij hetgeen hij oplas tijdens de dienst was duidelijk dat dhr. Den Hartog zich zeer ingeleefd had in onze situatie.
Zijn zelfverzekerdheid en zijn professionele handelen gaf ons rust. Alles is perfect en naar wens verlopen.
Beste Peter, dank voor alle goede zorgen, we hebben ontzettend veel steun aan je gehad! 

Familie van den Berg – 27 februari 2017

In een moeilijke tijd als deze, wanneer je vrouw maar 39 jaar mocht worden, je een dag van de condoleance een half jaar getrouwd zou zijn geweest, je dochters geen moeder meer hebben, je 20 jaar lief en leed gedeeld hebt, je vrouw het laatste jaar ernstig ziek is geweest, dan wil je maar 1 ding: alles top regelen om er een waardig afscheid van te maken. Een afscheid wat mijn lieve vrouw verdient heeft. Dat is gebeurd!!! Door Peter en Reina hebben wij mijn vrouw een afscheid gegeven waar nog lang over gesproken zal worden. Als nabestaande krijg ik al veel mooie reacties over de condoleance (herdenkingsdienst) en crematieplechtigheid. Dit is samen met Peter, Reina, mijn vrouw en mij besproken, net voor het overlijden van mijn vrouw. De betrokkenheid van Peter en Reina is perfect. Ik ben zo blij dat we samen deze keuze gemaakt hebben.

BEDANKT!

Familie Sijtsma – 3 oktober 2016

Wij zijn Peter en Reina den Hartog zeer erkentelijk voor de zeer persoonlijke en prettige begeleiding tijdens, voor en na het overlijden van onze dochter. Vanaf het eerste moment was het contact geweldig en de verzorging van de condoleance en uitvaart top. Wij kunnen hen van harte aanbevelen voor een ieder die een groot verlies en verdriet te dragen heeft.

 

Familie De Korte Renes – 5 oktober 2016

Peter Den Hartog is een zeer prettige heer die alle zorgen uit handen neemt, je fantastisch begeleidt in deze
toch moeilijke dagen.
Wij konden met alle vragen terecht en hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren.