IMG_9993_7210

Wij zijn Peter en Reina den Hartog en met Uitvaartzorg Den Hartog zijn wij al meer dan dertig jaar een begrip in de regio Utrecht.

Ons doel is iets te betekenen voor de families die een dierbare hebben verloren. Wij streven naar het verzorgen van een uitvaart waar elk familielid tevreden over is, want een goed verzorgde uitvaart kan het verdriet een klein beetje verzachten. 

Bij Uitvaartzorg Den Hartog houden we rekening met het beschikbare budget en de wensen van de familie, want een uitvaart heeft geen vaste prijs.  De prijs van een uitvaart varieert tussen de drie- en tienduizend euro. Uitvaartzorg Den Hartog zorgt bij elk budget voor een waardig afscheid. 

Wij vinden het belangrijk dat een uitvaart goed geregeld wordt. Wij zorgen voor rust, want het overlijden van een dierbare zorgt al voor genoeg stress. Uitvaartzorg Den Hartog probeert dan ook de uitvaart zo soepel mogelijk te laten lopen en de nabestaanden te ontlasten. Wij maken inzichtelijk in wat er direct moet gebeuren en wat nog even kan wachten, zodat er tijd en ruimte overblijft voor de nabestaanden om het overlijden van hun dierbare een plek te geven.

Het maakt het voor Uitvaartzorg Den Hartog niet uit of en waar u verzekerd bent.  Sommige uitvaartverzekeringen wekken de indruk dat wanneer u bij hen verzekerd zij ook de uitvaart moeten verzorgen. Dat is niet waar, een uitvaartverzekering is altijd verplicht uit te keren. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen een waardig afscheid verdient hebben wij de Kleine Beurs Uitvaart in het leven geroepen. Zo kunnen we voor iedereen een waardig afscheid realiseren.

 

Peter den Hartog over Uitvaartzorg Den Hartog:

“Ruim 32 jaar geleden zijn wij begonnen met het verzorgen van uitvaarten. Inmiddels hebben we dus al flink wat ervaring! Door de jaren heen zijn wij bij heel wat bijzondere uitvaarten aanwezig geweest. Zo waren wij betrokken bij verschillende uitvaarten van Bekende Nederlanders.  

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat men in deze moeilijke periode alle zorgen uit handen kan geven en elke uitvaart heeft bij ons een bijzonder hoge prioriteit. We proberen dan ook altijd net dat stapje verder te gaan, zodat het een memorabel afscheid wordt.”